test

içeriği

KİTAP BULUR

Kitaplarla İlgili Siteler


GOODREADS


Kitapların künye bilgilerinin bulunduğu bir sosyal ağdır. Burada okuduklarınızı ve okumak istediklerinizi listeleyebilir, gruplara dahil olabilir ya da okuduğunuz kitaplara yorum yapabilirsiniz. Kendi okuma listelerinizi yapıp bunları arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Kullanımı basit bir site olan Goodreads.com adresinde kendinize okuma hedefleri de koyabilirsiniz. Buradaki kitapları okumak gibi bir şansınız yok ancak isterseniz kitapların tanıtım sayfalarında satın alma linkleri de bulunmakta. 

NEOKUR VE 1000KİTAP


Bu iki site de Goodreads ile aynı özelliklere sahip. Fark olarak kullanıcılarının Türkler olması. Çünkü dili Türkçe. Goodreadsın sanırım Türkçe dil seçeneği yok. Yine bu iki sitede de okuduklarınızı kaydedebilir, insanlarla tanışabilir ve yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.



CALİBRE E KİTAP OKUYUCU

Calibre bir e kitap okuma ve düzenleme programı. Farklı formatlar arası dönüştürme işlemi yapabilmenizin yanında e kitaplarınızı düzenlemenizi sağlıyor. Pdf dosyaları epub'a ya da başka bir formata dönüştürebilirsiniz. Kindle veya Kobo E book okuyucu kullananların yardımcısı bir program.





Burada paylaşılan tüm kitaplar tanıtım amaçlı olup çeşitli dosya yükleme sitelerinden alınmıştır. Bu sebeple sadece içerik sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. Telif hakları sebebiyle kaldırılmasını istediğiniz kitaplar için İLETİŞİM sayfasından yazınız.







Yorumlar